SEGRE

SUCCESSOS CARRETERES

Dos germans i una jove moren en una sortida de via a Balaguer

D’entre 23 i 30 anys i els Mossos apunten a un excés de velocitat com a causa

El cotxe en el qual viatjaven els cinc joves, després de sortir de la via.

El cotxe en el qual viatjaven els cinc joves, després de sortir de la via.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres joves van morir ahir al matí a la C-12, a Balaguer. Es tracta de dos germans de 24 i 30 anys, a banda d’una noia de 23 que no portava el cinturó de seguretat. Dos passatgers més, de 16 anys, van resultar ferits. Hores després, a Bassella va morir un conductor, en la jornada viària més tràgica registrada en els últims tres anys.

Tres persones van morir i dos més van resultar ferides, una de les quals de gravetat, arran d’un tràgic accident ocorregut ahir a primera hora del matí a Balaguer. Els fets van tenir lloc poc després de les 7.30 hores del matí quan, per causes que s’investiguen, el cotxe en el qual viatjaven les cinc víctimes va sortir de la via en el quilòmetre 173,2 de la carretera C-12, al terme municipal de la capital de la Noguera. Segons informa Trànsit, els primers indicis apunten a un excés de velocitat com a causa probable de l’accident.

Les víctimes mortals, totes veïnes de Balaguer, van ser el conductor, Toni Mirada, de 24 anys, i el seu germà, Raúl Mirada, de 30 anys i que viatjava de copilot, així com una noia de 23 anys, Estela de la Fuente, que era la parella del conductor i no portava el cinturó de seguretat en el moment de l’accident, per la qual cosa va ser trobada fora del vehicle.

Els altres dos ocupants eren dos menors, de 16 anys, que van resultar ferits amb pronòstic menys greu i greu, respectivament, i van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar dos unitats. Fonts properes als joves van apuntar que l’accident es va produir de tornada de la festa major de les Avellanes, que ahir va aprovar en ple dos dies de dol oficial.

Fins al lloc dels fets també es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van treballar per alliberar les víctimes de l’interior del cotxe durant prop d’una hora. Així mateix, van acudir-hi sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van tallar la carretera en els dos sentits i van desviar la circulació durant tres hores per facilitar el treball dels serveis d’emergències.

tracking