SEGRE

Dos morts en un xoc entre dos camions i una furgoneta a l'A-2 a Ribera d'Ondara

Amb aquest nou accident són sis les víctimes mortals a les carreteres lleidatanes en només 24 hores

En l'accident mortal a Ribera d'Ondara s'hi van veure implicats dos camions i una furgoneta de servei tècnic.

En l'accident mortal a Ribera d'Ondara s'hi van veure implicats dos camions i una furgoneta de servei tècnic.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones han mort aquest dilluns a la matinada en un xoc entre dos camions i una furgoneta a l'autovia A-2 a Ribera d'Ondara (Segarra), segons el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc després de dos quarts de cinc de la matinada a l'alçada del quilòmetre 530,2 en sentit Barcelona. Poc després de les vuit del matí, els vehicles circulen amb retencions al punt de l'accident.

Segons sembla, un dels camions ha quedat avariat a l'autovia i quan ha arribat una furgoneta per reparar el vehicle un altre camió els ha envestit.

Les víctimes mortals són un veí de Reus 40 anys i de nacionalitat romanesa i un veí de Pontevedra de 36 anys. A més, segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), una altra persona ha resultat ferida 'menys greu' i ha estat traslladada a l’Hospital d’Igualada.

Arran de la incidència, s’han mobilitzat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

Amb aquest nou accident són sis les víctimes mortals a les carreteres lleidatanes en només 24 hores, després dels sinistres a la C-12 a Balaguer (veure més informació) i a la C-14 a Bassella (veure més informació).

tracking