SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un veí de Cervera després de caure des d'un mirador al Ripollès

El difunt, de 66 anys, es va precipitar per un barranc de 30 metres a Vilallonga de Ter || Estava amb la seua dona i una altra parella quan es va produir el fatal accident

L’accident va tenir lloc al poble de la Roca, nucli de Vilallonga de Ter a Girona.

L’accident va tenir lloc al poble de la Roca, nucli de Vilallonga de Ter a Girona.AJUNTAMENT DE VILALLONGA DE TER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Cervera de 66 anys va morir ahir al migdia al precipitar-se al buit des d’un mirador de la Roca, un nucli urbà que pertany al municipi de Vilallonga de Ter, a la comarca del Ripollès (Girona). El fatal accident es va produir minuts després de les 11.30 hores quan l’home, que anava acompanyat de la seua dona i una altra parella, es trobava en un mirador d’aquest petit poble de Girona, segons van informar els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat. Pel que sembla, l’home va caure d’uns trenta metres d’altura després d’atansar-se al precipici, que no tenia barana ni cap mesura de seguretat, segons van informar des de la policia catalana. Al tancament d’aquesta edició, es desconeixia la identitat de la víctima.

Un grup de ciclistes que passava per allà va intentar socórrer-lo. Al lloc també van anar sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van intentar reanimar-lo sense èxit. El veí de Cervera va patir un fort traumatisme cranial que li va causar la mort al mateix lloc de l’accident. Els Bombers, que a les 11.43 hores van rebre l’avís de l’emergència, van anar-hi amb una dotació terrestre de Ripoll i un helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i es van encarregar de recuperar el cos sense vida de l’home mort després que ho autoritzés l’autoritat judicial. Els Mossos d’Esquadra van intervenir-hi amb dos patrulles.

Va patir un fort traumatisme cranial i uns ciclistes i el SEM el van intentar reanimar sense èxit

La setmana passada va morir un excursionista de Sabadell de 54 anys a la Vall de Cardós. Els Bombers de la Generalitat van trobar dijous al migdia el cos sense vida de l’excursionista, que va desaparèixer dimarts a primera hora de la tarda quan feia una ruta per Coll de Jou, a la Vall de Cardós (Pallars Sobirà).

Va ser trobat a les proximitats de la borda de Gori, a prop del sender GR11, la ruta d’uns vuit-cents quilòmetres que creua el Pirineu. Els Bombers de la Generalitat han activat aquest any (fins al 31 de juliol) un total de trenta-cinc dispositius de recerca de persones que s’havien perdut a les comarques de Lleida. Tots van finalitzar satisfactòriament. La Val d’Aran, amb nou, i l’Alta Ribagorça, amb vuit, han estat les comarques amb més casos. Els Bombers han practicat aproximadament cent cinquanta rescats aquest any a la província.

tracking