SEGRE

Roben a l'ajuntament de Llimiana i només aconsegueixen 20 euros i un boli

Els lladres van forçar quatre portes i van escampar documents a terra al buidar calaixos

Una de las cerraduras forzadas en el ayuntamiento

Roben a l'ajuntament de Llimiana i només aconsegueixen 20 euros i un boliAjuntament de Llimiana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Llimiana va patir un robatori diumenge a la nit. Un o diversos desconeguts van entrar a la seu del consistori, on van forçar els panys de quatre portes, van buidar calaixos i van escampar per terra els documents que contenien. Tot plegat, per obtenir un magre botí. Un bitllet de vint euros que una edil havia deixat en una taula i un bolígraf. Així ho va explicar l’alcalde de Llimiana, Josep Terré, després de presentar ahir al migdia una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra a Tremp.

A l’obrir l’ajuntament al matí, es van trobar panys trencats, calaixos oberts i documents per terra. Els lladres van obrir també una antiga caixa forta encastada en una paret de l’edifici, però només els va servir per descobrir que no hi havia res a l’interior. “Conservem aquesta caixa com una antiguitat, els diners els guardem al banc”, va apuntar l’alcalde. Aquella mateixa nit, fora de l’ajuntament, van assaltar també un petit bar de propietat municipal, on es van emportar un equip de reproducció de música.

Arran de la denúncia, agents dels Mossos d’Esquadra es van personar al consistori per buscar empremtes dactilars i qualsevol altre indici que permeti identificar els autors del robatori.

L’ajuntament de la localitat va quedar tancat al públic durant tota la jornada per recollir i posar en ordre la documentació disseminada i per substituir els panys forçats per altres de nous. D’altra banda, el primer edil es va mostrar convençut que podran reobrir avui amb normalitat.

Documentos en el suelo tras vaciar cajones

Roben a l'ajuntament de Llimiana i només aconsegueixen 20 euros i un boliAjuntament de Llimiana

tracking