SEGRE

Les carreteres lleidatanes sumen vuit víctimes mortals en deu dies

Sis dels morts, només en 24 hores, i dos dels sinistres, en el mateix tram de carretera

Cues a la C-14 a Bassella, arran d'un accident, en una imatge d'arxiu.

Mor un veí d'Oliana de 41 anys en un accident a la C-14 a BassellaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit persones han mort en accidents de trànsit a les comarques de Lleida en els últims deu dies i eleven a 26 les víctimes mortals per sinistralitat viària a la província fins a la data. Abans de l’últim cap de setmana, el balanç era positiu, amb menys accidents mortals respecte a l’any passat. Tanmateix, l’última jornada, amb sis persones mortes, ha igualat els registres respecte al mateix període del 2017, amb 26 víctimes. Durant els últims deu dies s’han registrat cinc accidents mortals.

El primer va ser el 3 d’agost, quan un nen de 5 anys va perdre la vida al caure del tractor que conduïa el seu oncle a Albesa. Al cap de quatre dies, un veí d’Oliana de 41 anys moria en una col·lisió frontal entre dos vehicles a la C-14 a l’altura de Bassella.

Diumenge a primera hora, tres joves de Balaguer perdien la vida en una sortida de via a la carretera C-12. Uns altres dos menors de 16 anys van haver de ser ingressats a l’UCI a causa de les ferides.  Hores després, un barceloní va morir en una col·lisió a Bassella. Un trist balanç que va sumar ahir dos víctimes més a Ribera d’Ondara.

tracking