SEGRE

ESNOTICIA

Un altre dia negre amb dos morts en una col·lisió a l'A-2 a Ribera d'Ondara

Un camió va atropellar els xòfers d’un tràiler avariat i una furgoneta d’assistència

En l'accident mortal a Ribera d'Ondara s'hi van veure implicats dos camions i una furgoneta de servei tècnic.

En l'accident mortal a Ribera d'Ondara s'hi van veure implicats dos camions i una furgoneta de servei tècnic.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nou accident amb dos persones mortes va elevar ahir a sis les víctimes mortals a les carreteres de Lleida en només 24 hores. El sinistre va tenir lloc a l’autovia A-2 a Ribera d’Ondara, quan un camió va col·lidir contra un tràiler avariat i la furgoneta d’assistència i va atropellar mortalment els seus xòfers, de 36 i 40 anys.

Nova jornada negra a les carreteres lleidatanes, que han estat escenari de la mort de sis persones en menys de vint-i-quatre hores. Després dels accidents amb quatre morts diumenge de Balaguer (vegeu la pàgina 4) i Bassella, ahir a la matinada dos persones més van perdre la vida en una brutal col·lisió entre dos camions i una furgoneta a l’autovia al terme municipal de Ribera d’Ondara, a la Segarra. L’accident va tenir lloc a les 4.38 hores al punt quilomètric 530,2 d’aquesta via en direcció a Barcelona.

Al voral hi havia un camió avariat i una furgoneta d’assistència, i els conductors estaven intentant reparar el vehicle pesant. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, un camió va atropellar els dos xòfers, un home de quaranta anys, veí de Reus i nacionalitat romanesa, i un altre de trenta-sis i de Pontevedra. Tots dos van perdre la vida en l’acte. L’impacte també va deixar un ferit de caràcter menys greu, l’acompanyant del camioner mort, que estava dormint a l’interior de la cabina i va ser traslladat a l’hospital d’Igualada. Fins al lloc del fatal accident es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El sinistre va provocar retencions, ja que va obligar a tallar un carril de l’autovia. Per poder retirar els vehicles implicats van ser necessàries grues de gran tonatge.

El conductor que va morir en la col·lisió múltiple de diumenge és un veí de Barcelona de 63 anys

D’altra banda, el Servei Català de Trànsit va informar ahir que el conductor que va morir diumenge a la tarda en una col·lisió múltiple a Bassella és un veí de Barcelona de seixanta-tres anys. L’accident, que va tenir lloc al quilòmetre 135 de la C-14, també va causar ferides a quatre persones més, tres de les quals van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Fonts hospitalàries van informar ahir que dos dels ferits continuaven ingressats, mentre que un tercer havia rebut l’alta. Un quart ferit va ser evacuat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Durant la jornada d’ahir, cinc persones més van resultar ferides en dos accidents a les Garrigues i Lleida. Quatre minuts després de les cinc de la matinada, un vehicle que circulava per un tram urbà al terme municipal de Cervià de les Garrigues va sortir de la via i va caure per un barranc. El conductor va quedar atrapat i va haver de ser excarcerat pels Bombers. Finalment, va ser evacuat a l’Arnau en estat lleu. Així mateix, quatre persones més van resultar ferides en una col·lisió entre tres vehicles a la carretera N-240 entre Lleida i Almacelles.

Un altre dia negre amb dos morts en una col·lisió a l'A-2 a Ribera d'Ondara

Un altre dia negre amb dos morts en una col·lisió a l'A-2 a Ribera d'OndaraSEGRE TÀRREGA

tracking