SEGRE

CELEBRACIONS FIRA DE LES BRUIXES

Més de mil visitants a la Fira de les Bruixes de Vall de Cardós

La sisena edició reuneix 35 parades de productes artesanals

Nens i grans durant un espectacle de màgia en la Fira de les Bruixes de Ribera de Cardós

Nens i grans durant un espectacle de màgia en la Fira de les Bruixes de Ribera de CardósAJUNTAMENT VALL DE CARDÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més d’un miler de persones es van conjurar ahir per anar a la Fira de les Bruixes de Ribera de Cardós (Vall de Cardós), un certamen que reuneix parades de productes artesanals i espectacles que evoquen llegendes de bruixeria d’aquest municipi i del Pallars Sobirà. En aquesta sisena edició van participar un total de trenta-cinc paradistes dedicats a alimentació i articles d’elaboració artesana.

Al llarg de la jornada, el públic va poder assistir a un espectacle de màgia als carrers a càrrec del Mag Reivax i un altre de narració de contes amb el títol Bruixes a la muntanya. Els nens i nenes van participar en tallers de manualitats amb la bruixeria com a tema, en el qual van fabricar pocions i escombres. El certamen havia d’acabar a la nit amb un correfoc i el Ball de les Bruixes.

Al llarg de la jornada hi va haver un espectacle de màgia i un altre de contes sobre bruixeria

Els organitzadors van expressar la seua satisfacció davant de la bona afluència de públic, que va omplir els aparcaments delimitats per a l’ocasió en diferents punts del poble. Aquesta fira, sorgida d’una iniciativa de joves del municipi fa sis anys, està organitzada per l’ajuntament de vall de Cardós i compta amb la col·laboració del consell del Pallars Sobirà, la Diputació i la Generalitat.

tracking