SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Apuntalen la teulada d'un immoble al centre de la Seu

Per deteriorament de l’edifici

Teulada apuntalada en un edifici del centre de la Seu.

Teulada apuntalada en un edifici del centre de la Seu.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers de la Generalitat van apuntalar ahir part de la teulada d’un edifici del centre de la Seu d’Urgell. L’actuació, de caràcter preventiu i provisional, la va portar a terme una dotació del parc de bombers de la capital de l’Alt Urgell amb l’ajuda de tècnics de de l’ajuntament.

Es tracta d’un immoble situat al número 69 del carrer Major i que presenta un evident estat de deteriorament. Des del consistori havien dut a terme totes les gestions possibles per localitzar el propietari de l’immoble (fins i tot van consultar el Butlletí Oficial de la Província), però davant de la falta de resposta de la propietat de l’edifici van optar per actuar d’ofici per eliminar el possible perill d’ensorrament de l’informe de la teulada.

Per la seua part, fonts dels bombers van indicar que van començar l’actuació a les 07.45 hores i que van treballar durant dos hores revisant l’estat de la teulada i apuntalant una de les bigues que el sustenten, molt deteriorada per filtracions d’aigua i també per falta de manteniment. Al no tenir accés a l’interior de l’edifici va ser necessària la utilització d’una escala per accedir fins a la teulada.

tracking