SEGRE

COMUNICACIONS TELEFONIA

Coll de Nargó passa dos dies sense internet ni mòbil

Per una avaria al repetidor de Movistar

Els negocis no podien utilitzar els terminals per cobrar amb targeta.

Els negocis no podien utilitzar els terminals per cobrar amb targeta.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coll de Nargó ha passat gairebé 2 dies sense telefonia mòbil ni internet de la companyia Movistar. L’afectació, que segons l’empresa té el seu origen en una avaria en una de les estacions que donen servei a la població, va deixar sense xarxa centenars d’abonats des de la nit de diumenge a dilluns fins ahir a les 20.00.

Veïns, comerços i ajuntament van denunciar la situació i van lamentar “la lentitud” per restablir la cobertura i els perjudicis que la incidència va provocar. L’edil Maria Rosa Vidal va explicar que l’avaria va afectar també els serveis mèdics, ja que no es podien estendre receptes ni consultar l’historial dels pacients.

Per a Vidal, “el problema és al repetidor, que és tercermundista i, fins que no el canviïn, la situació s’anirà repetint”. L’edil va assegurar que l’ajuntament “reclamarà pel perjudici ocasionat”.

Els negocis van mostrar també la indignació per la situació, que els va impedir cobrar amb targeta, la qual cosa va implicar una pèrdua de clients. Jaume Betriu, propietari de la gasolinera i d’un hotel, va apuntar que “a l’avisar de la impossibilitat de cobrar amb targeta, la majoria d’ells se’n van, igual que tots aquells que paguen amb targeta de transport professional”, informa C. Sans.

tracking