SEGRE

POLÍTICA POLÈMICA

L'alcalde de Balaguer assegura que no retiraran símbols independentistes

Jordi Ignasi Vidal.

Jordi Ignasi Vidal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va assegurar ahir que des de l’ajuntament “no es plantegen retirar símbols independentistes” després de rebre un requeriment de l’agrupació de Ciutadans a la capital de la Noguera que insta el consistori a treure de la via pública les estelades, llaços grocs en favor dels polítics catalans empresonats i altres signes a favor de la independència de Catalunya.

No obstant, Vidal va avançar que respondran al requeriment “de la mateixa manera que contestem a tots els que arriben a l’ajuntament”, encara que va assegurar que aquests símbols no es retiraran.

El primer edil va recordar que no ha estat el consistori el que ha col·locat aquests símbols als carrers de la ciutat. Des de Cs amenacen de denunciar a l’ajuntament si en un termini de deu dies no es retiren els símbols sobiranistes.

Val a recordar que Ciutadans no té representació al ple de l’ajuntament, perquè el regidor que es va presentar a les eleccions municipals per aquest partit va passar a ser regidor no adscrit.

tracking