SEGRE

Polèmica per un restaurant de Balaguer que ofereix "guàrdia civil andalús a la brasa"

El menú també inclou un altre plat amb el nom de "Mans de jutges i fiscals del Constitucional"

Polèmica per un restaurant de Balaguer que ofereix

Polèmica per un restaurant de Balaguer que ofereix "guàrdia civil andalús a la brasa"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carta del restaurant Nova Font Blanca de Balaguer està aixecant molta polseguera a les xarxes. La raó, el nom de dos dels seus plats: "Guàrdia Civil Andalús a la brasa" i "Mans de jutges i fiscals del Constitucional fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó". La resta de definicions dels àpats són comunes.

Al menú també figuren els missatges "Cuinem com ens surt del fogons !" i "Salut i República, que Déu nostre senyor vos guardi".

En declaracions a l'agència EFE, el propietari del restaurant Nova Fontblanca de Balaguer ha demanat disculpes per la polèmica generada pel nom de dos dels seus plats i ha assegurat que canviarà la seua nomenclatura per no ofendre a ningú, alhora que ha denunciat haver rebut insults i amenaces per aquest fet.

No obstant, posteriorment, ha declarat a SEGRE que no canviarà els noms dels plats i ha avançat que demà dijous farà un comunicat.

El diputat al Congrés per Lleida del PPC, José Ignacio Llorens, ha dit que els noms dels plats d'aquest restaurant de Balaguer són un exemple de la ''provocació constant independentista'' i ha demanat al govern espanyol que reactivi l'aplicació del 155 a Catalunya.

D'altra banda, nombrosos usuaris estan boicotejant les opinions del restaurant a internet

tracking