SEGRE

SUCCESSOS SINISTRALITAT

Mor un veí de Torrelameu de 53 anys al bolcar amb el tractor

El sinistre va tenir lloc ahir al camí de Vilanova de la Barca || És el tercer accident mortal d’aquest tipus aquest any i s’eleven a 27 les víctimes a la carretera

Vista del tractor bolcat ahir al camí de Vilanova de la Barca, al municipi de Torrelameu.

Vista del tractor bolcat ahir al camí de Vilanova de la Barca, al municipi de Torrelameu.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Torrelameu de 53 anys va perdre ahir la vida al bolcar el tractor que conduïa. El tràgic accident va tenir lloc a les 12.20 hores al camí de Vilanova de la Barca, al terme municipal de Torrelameu, a la Noguera.

Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el conductor, J.P.P., hauria fet una maniobra que hauria provocat que bolqués el tractor, que portava enganxada una recol·lectora que hauria fet la tisora.

A causa de l’impacte, el conductor va morir. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de l’home. Els Mossos, com és habitual en aquests casos, han obert una investigació per provar d’aclarir les circumstàncies del sinistre.

La víctima de Torrelameu és el tercer mort en un accident de tractor en el que va d’any a les comarques de Ponent. L’última va ser un nen de 5 anys d’Albesa que va morir el passat 3 d’agost al caure del tractor en el qual anava i que conduïa el seu oncle.

El tràgic accident es va produir al camí del Riu d’aquesta localitat de la Noguera. L’altre accident mortal es va produir a l’abril, quan va perdre la vida un veí de la Curullada de 83 anys al tenir un accident amb el tractor en un camí entre aquest poble i Tordera, tots dos nuclis de la Granyanella, a la Segarra.

Així mateix, les víctimes mortals per accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes s’eleven ja a 27, una més que en el mateix període de l’any passat.

tracking