SEGRE

CERTÀMENS VESTITS DE PAPER DE MOLLERUSSA

El Vestits de Paper premiarà també joves talents

L’organització del certamen crea un guardó per a menors de 30 anys || La pròxima edició se celebrarà el 15 de desembre

Desfilada dels models dels guanyadors de la passada edició.

Desfilada dels models dels guanyadors de la passada edició.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa donarà més protagonisme als joves dissenyadors a partir d’aquesta pròxima edició. I és que l’organització ha creat un nou premi de 600 euros per al disseny més innovador i original elaborat per un participant de menys de 30 anys. El principal objectiu de l’organització és destacar els nous talents que, malgrat no tenir l’experiència de modistes consolidats que participen en aquest certamen, sí que apunten maneres.

D’aquesta forma, el certamen espera atreure estudiants de disseny de diferents punts de Catalunya i la resta de l’Estat. Així mateix, es crearà un altre nou premi per incentivar la participació, que consistirà en un lot de productes de paper que cedirà la firma Oficentre de Mollerussa.

El disseny innovador i original se sumarà als tres actuals de Moda Actual, Fantasia i Època

L’organització ja ultima les bases de la nova edició, que aquest any se celebrarà el 15 de desembre a partir de les deu de la nit. La intenció és que estiguin llestes ben aviat, ja que la confecció d’aquests vestits acostuma a dur-se a terme durant diversos mesos atesa la complexitat del procés d’elaboració.

Un altre dels canvis de la nova edició serà que no se celebrarà l’apartat de Barbies, que ja feia tretze anys que estava instaurat. Malgrat tot, l’organització buscarà altres novetats que complementin aquest certamen que se celebra tradicionalment al teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell.

Aquest concurs va rebre l’any passat uns 70 participants procedents de diversos punts de la geografia espanyola com Bilbao, València o Astúries, entre d’altres. El certamen compta tradicionalment amb tres premis: Moda Actual, Fantasia i Època.

Els dissenys guanyadors s’exposen al Museu de Vestits de Paper, que es troba annex al mateix teatre. Els guanyadors de l’any passat van ser Golden Velvet, de Josefina Xufré i Laia Pont (assídues guanyadors del certament); El beso de Oiran, de Juncal Martínez, i Wu Zetian, de Natalia Ermakova.

tracking