SEGRE

CARRETERES OBRES

Senyalitzen les obres de la carretera Linyola-Bellcaire

Sondatges als terrenys que s’ocuparan

Les primeres obres per reformar la carretera que uneix Bellcaire d’Urgell i Linyola.

Les primeres obres per reformar la carretera que uneix Bellcaire d’Urgell i Linyola.E. FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carreteres de la Generalitat ha iniciat la senyalització de la nova carretera entre Linyola i Bellcaire d’Urgell, l’LP-3322. Els sondatges delimiten per on passarà la nova calçada, que serà de deu metres d’ample, amb dos carrils de la circulació de 3,5 metres i dos vorals d’1,5 metres. en un tram de quatre quilòmetres.

Així mateix, els treballs contemplen modificar el traçat actual per suavitzar revolts i rasants perillosos d’aquest tram, així com la renovació del ferm i la senyalització de la via. Està previst que la reforma s’iniciï en les properes setmanes tal com reclamen els dos ajuntaments. S’iniciarà a la ronda nord de Linyola i finalitzarà a la intersecció amb la C-53 a Bellcaire d’Urgell.

Els treballs tenen un període d’execució d’un any i van ser adjudicats per 4,3 milions d’euros l’octubre del 2017. La conselleria de Territori i Sostenibilitat ha abordat aquest estiu l’ocupació dels terrenys, malgrat que alguns encara estan en producció agrícola. Els regants havien demanat ajornar-les per no afectar les canonades de reg, encara que les obres poden iniciar-se sense causar afectació.

tracking