SEGRE

CERTÀMENS GASTRONOMIA

Trenta expositors a la Fira

Desenes de persones omplen la població

La Fira Internacional del Formatge, que se celebra a Taüll.

La Fira Internacional del Formatge, que se celebra a Taüll.AYUNTAMIENTO DE LA VALL DE BOÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers de Taüll acullen aquest cap de setmana la Fira Internacional del Formatge, que reuneix una trentena d’expositors en aquesta població de la Vall de Boí. Segons van explicar fonts municipals, unes deu parades d’aquest certamen són de productors locals i es poden trobar productes com mel, xocolate, cervesa, licors i elements de decoració de fang.

A més, desenes de persones van omplir ahir i divendres els carrers de la població, atrets pels productes de proximitat i les activitats que l’organització de la fira ha programat durant el certamen, que es clausurarà avui.

Entre els actes que s’han celebrat es troben tallers, cercaviles, activitats de dibuix i de jocs amb globus, entre d’altres. Els més petits també poden aprendre a munyir una cabra amb una reproducció a mida real d’aquest animal.

Aquesta és una fira que aquest any celebra la quarta edició i que durant els mesos d’estiu recorre diversos municipis de les comarques de muntanya com per exemple Esterri d’Àneu o Salardú, entre molts d’altres.

tracking