SEGRE

DENÚNCIES BARALLA

Investiguen la baralla en què un policia va resultar ferit lleu a Mollerussa

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia local de Mollerussa ha identificat sis persones per la seua implicació en una baralla que va tenir lloc a Mollerussa diumenge a la nit en la qual un dels agents va ser ferit lleument. Els fets van succeir aproximadament després de dos quarts d’onze de la nit en un bar que es troba entre l’avinguda del Canal i la carretera de Miralcamp.

Tot apunta que la baralla es va iniciar arran de la disputa de dos dones i va acabar amb la implicació d’un gran nombre de persones, la majoria de les quals d’origen magrebí i peruà, que es van arribar a tirar cadires pel cap.

Una patrulla de policies desplaçada fins a la zona va intentar dissuadir la baralla, però un dels agents va ser ferit a la cama i al colze, per la qual cosa va haver de ser atès al CAP de Mollerussa. Posteriorment, es va reincorporar al servei.

Els fets van transcendir després que veïns fessin públic un vídeo de la baralla a les xarxes socials. La policia ja ha cursat una denúncia per les lesions a un agent de l’autoritat, entre altres delictes, i ha traslladat la investigació als Mossos d’Esquadra.

Fotograma d’un vídeo de la baralla gravat per un veí.

Fotograma d’un vídeo de la baralla gravat per un veí.SEGRE

tracking