SEGRE

INCENDI EMERGÈNCIES

Tallada més d'una hora l'A-2 cap a Lleida al cremar un camió a Montmaneu

Estat en què va quedar el camió arran de l’incendi.

Estat en què va quedar el camió arran de l’incendi.TOMÀS SARRI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’incendi d’un camió va obligar ahir al matí a tallar completament l’autovia A-2 en direcció Lleida, a l’altura de Montmaneu, durant més d’una hora, cosa que va generar retencions de fins a dos quilòmetres.

L’incident va tenir lloc poc abans de les deu del matí quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un tràiler que circulava per l’autovia carregat de peces de ferro va començar a cremar a l’altura del quilòmetre 533.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que en poc més de mitja hora van poder extingir les flames, que van calcinar el remolc del camió sense afectar la tractora.

Tanmateix, el material del qual estava feta la càrrega va provocar que s’assolissin elevades temperatures, la qual cosa va obligar a mantenir tallada del tot la circulació durant més d’una hora i quart, fins a les 11.15 hores, en direcció cap a Lleida, i això va provocar cues de vehicles de fins a dos quilòmetres.

En aquell moment va poder reobrir-se parcialment la circulació, ja que es va mantenir un carril tallat fins a gairebé les dos de la tarda, quan la situació ja es va poder donar per normalitzada.

En el dispositiu també van participar ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), encara que finalment cap persona va haver de ser atesa pels sanitaris.

tracking