SEGRE

ENERGIA MILLORES

Sant Ramon conclou la primera fase de millora de l'enllumenat públic

Nou enllumenat públic de Sant Ramon.

Nou enllumenat públic de Sant Ramon.XAVI SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Sant Ramon, que avui celebra aquesta festivitat, ha conclòs la primera fase de substitució de l’enllumenat públic pel sistema de leds. Segons va afirmar l’alcalde, Aleix Bochaca, l’actuació ha comptat amb una ajuda de la Diputació de 21.000 euros per renovar l’enllumenat del carrer Sant Jordi i el carrer de les Piscines.

Aquesta última només estava il·luminada fins a la meitat de la via i ara s’han estès fins a les piscines i la pista poliesportiva. En total, 24 punts de llum.

Segons Bochaca, el projecte s’executarà per fases i està previst reduir el cost de llum en més del 50 per cent, la qual cosa representarà un estalvi de 15.000 euros anuals.

Val a recordar que recentment Sant Ramon ha inaugurat la nova plaça d’entrada a la població i les reformes a la façana del santuari. L’últim any el consistori hi ha invertit més de 150.000 €.

La localitat celebra avui els tradicionals Tres Tombs al santuari, acte que aquest any commemora els vuit segles de la comunitat mercedària i que estarà presidit per la portaveu del Govern, Elsa Artadi.

tracking