SEGRE

Detenen 4 joves per robatori amb violència a Alcarràs

Presumptament van amenaçar les víctimes amb ampolles trencades per sostreure’ls les bosses

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge a la matinada cinc joves d’entre 18 i 21 anys per un delicte de robatori amb violència i dos furts a Alcarràs. La primera actuació va tenir lloc vora les 03.00 hores de la matinada al carrer Segon Passeig de Ronda, quan quatre joves d’origen marroquí i veïns de Lleida, presumptament van amenaçar amb una botella trencada uns transeünts i els van robar la motxilla i una bossa de mà que contenien targetes de pagament i altres objectes personals. Fins al lloc es va desplaçar una patrulla dels Mossos d’Esquadra que, a partir de la descripció aportada per les víctimes, va topar amb els presumptes autors del delicte i va recuperar els objectes sostrets. Poc després, al voltant de les set del matí, els agents van rebre una alerta de furt de mòbil al carrer La Bassa d’aquesta localitat del Segrià.

Per aquests fets, els agents van detenir un jove de 21 anys, d’origen algerià i veí d’Almacelles, que tenia tres telèfons mòbils, dos dels quals van ser tornats als seus propietaris. Els cinc joves detinguts, que segons van informar els Mossos d’Esquadra tenien antecedents policials, van passar ahir al matí a disposició de l’autoritat judicial.

Alcarràs va celebrar durant el cap de setmana passat la seua Festa Major, que va començar el 29 d’agost i es va prolongar fins al 2 de setembre.

tracking