SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Les redissenya a petició dels veïns

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Les projecta remodelar la plaça de l’Ajuntament, però no ho farà d’acord amb els plans inicials, que plantejaven guanyar tot l’espai possible per acollir-hi actes públics i celebracions. Fer-ho implicava, segons el document original, desplaçar la popular escultura que representa un isard des del centre de la plaça a un extrem. És una cosa que va xocar amb l’oposició d’un grup de veïns, que va presentar una al·legació acompanyada de nombroses firmes que reclamaven conservar aquesta figura en la seua ubicació actual, al considerar-la un element emblemàtic del municipi. L’alcalde, Emili Medan, va avançar que el consistori acceptarà aquesta petició.

Medan es va mostrar satisfet amb la participació dels veïns a l’hora de decidir el futur aspecte de la plaça i es va mostrar d’acord amb la petició de mantenir l’escultura a la seua ubicació actual. “És un element del poble entranyable per a molta gent i molts s’han fet fotografies al seu costat”, va apuntar l’alcalde.

Nombrosos veïns van demanar mantenir l’escultura de l’isard a la seua ubicació actual

El consistori haurà de decidir també sobre els dos avets de la plaça de l’Ajuntament, que el projecte actual planteja suprimir. Les arrels provoquen desperfectes i existeix risc que un temporal pugui arribar a fer-los caure. Com a alternatives, es plantegen conservar-ne un dels dos o bé retirar-los i plantar arbres nous.

tracking