SEGRE

Els Mossos d'Esquadra denuncien dos homes per una plantació de marihuana a Miralcamp

Imatges de les plantes de marihuana

Imatges de les plantes de marihuanaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment dos homes, de 51 i 37 anys d'edat, originaris de Romania i veïns de Miralcamp (Pla d'Urgell), com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública després de trobar-los una plantació de marihuana amb 45 plantes de grans dimensions i 530 grams en cabdells.

Els fets van passar el passat dilluns, quan una patrulla de mossos va observar un tancat en el camí de Miralcamp a Torregrossa, prop de la carretera L-200, envoltat de reixa metàl·lica tapada amb malla fosca pels laterals i amb una altra malla tipus xarxa per sobre. Els agents van distingir el que semblaven plantes de marihuana. L'endemà una altra patrulla va estar controlant la zona fins que van interceptar un vehicle que s'hi adreçava. Estava ocupat per dues persones que van reconèixer que es tractava d'una plantació de marihuana i van obrir la porta. 

Davant els fets els agents van denunciar penalment les dues persones com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per cultivar marihuana.

tracking