SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferits dos bombers al bolcar amb el camió en un incendi a Algerri

L’accident es va produir al cedir el terreny i van ser evacuats a l’Arnau amb contusions || Els Agents Rurals investiguen les causes del foc, amb 1.200 m

Vista del camió de Bombers que va bolcar ahir durant les tasques d’extinció a Algerri.

Vista del camió de Bombers que va bolcar ahir durant les tasques d’extinció a Algerri.BOMBEROS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos bombers del parc de Balaguer van resultar ahir ferits en l’extinció d’un incendi forestal a Algerri quan va bolcar el seu camió d’emergències. El foc es va iniciar poc abans de dos quarts de dos del migdia en una zona de difícil accés darrere del cementiri d’aquesta localitat de la Noguera. A la zona es van activar quatre dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers.

Un dels camions d’extinció va bolcar després de cedir el terreny del camí rural mentre traslladava aigua fins a la zona afectada. Dos dels bombers van resultar ferits a causa de l’accident i van haver de ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb diverses contusions. Segons fonts dels Bombers, estava previst que ahir mateix rebessin l’alta. Un d’ells tenia un cop a l’espatlla i a l’esquena, i l’altre, dolor a les cervicals.

Una persona va ser evacuada al CAP al patir una cremada al peu en l’incendi d’una caseta

Segons els Agents Rurals, el foc va calcinar prop de 1.200 metres quadrats de terreny forestal, sobretot sotabosc d’una zona de pi blanc, i va afectar l’Espai d’Interès Natural de Serra Llarga. El cos mediambiental ha obert una investigació per determinar les causes de l’incendi.

D’altra banda, una persona va resultar ferida, amb una cremada al peu, en un incendi en una caseta a Guissona.

Vista del camió de Bombers que va bolcar ahir durant les tasques d’extinció a Algerri.

Vista del camió de Bombers que va bolcar ahir durant les tasques d’extinció a Algerri.BOMBEROS DE LA GENERALITAT

tracking