SEGRE

POLÍTICA INDEPENDENTISME

Tardà fa una crida a guanyar nous vots

Defensa que la unitat d’acció en l’independentisme no exigeix llistes úniques a les eleccions || Els CDR organitzen una Jornada per la Llibertat a Alcarràs

Tardà va inaugurar un local del partit a Rosselló (esquerra) i els CDR del Baix Segrià van organitzar un acte a Alcarràs (dreta).

Tardà va inaugurar un local del partit a Rosselló (esquerra) i els CDR del Baix Segrià van organitzar un acte a Alcarràs (dreta).ERC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, va afirmar ahir que el seu partit ha d’esforçar-se a “guanyar un nou electorat que està en trànsit cap a posicions sobiranistes” i que ha de començar a fer-ho amb vista a les eleccions municipals i les europees. Tardà va fer aquestes declaracions en la inauguració del nou local dels republicans de Rosselló. Allà va argumentar que “guanyar un nou espai electoral és preferible que competir per un electorat independentista” amb PDeCAT i la CUP. D’aquesta manera, va apuntar, l’independentisme pot “acumular forces” per “assolir l’objectiu, que és la implementació de la república”. Aquestes paraules arriben després que el mateix Tardà qualifiqués d’“estúpid” provar d’imposar la independència quan la meitat dels electors hi estan en contra. Durant la seua visita a Rosselló, va defensar que la unitat de l’independentisme no requereix presentar-se a les eleccions amb llistes unitàries i va afegir que “PDeCAT i la CUP mai aniran junts en una candidatura”.

D’altra banda, el pavelló polivalent d’Alcarràs va acollir la Jornada per la Llibertat, organitzada pels CDR del Baix Segrià i amb una elevada afluència de públic. L’acte, que va incloure un dinar popular i actuacions musicals, va comptar amb la participació de diputats de Junts per Catalunya i ERC, així com familiars de líders independentistes empresonats i a l’estranger. També hi va acudir el conseller d’Interior, Miquel Buch, mentre que Carles Puigdemont va dirigir al públic un missatge en vídeo per infondre ànims i expressar el seu agraïment als organitzadors de la jornada.

Va dirigir un missatge d’ànim i agraïment en vídeo durant l’acte celebrat a Alcarràs

En un altre ordre de coses, el president del Parlament, el republicà Roger Torrent, va participar en la celebració de la festa major de Solsona.

Tardà va inaugurar un local del partit a Rosselló (esquerra) i els CDR del Baix Segrià van organitzar un acte a Alcarràs (dreta).

Tardà va inaugurar un local del partit a Rosselló (esquerra) i els CDR del Baix Segrià van organitzar un acte a Alcarràs (dreta).ERC

tracking