SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT LABORAL

Hospitalitzat un operari per una caiguda des d'uns tres metres a Salardú

Helicòpter del SEM

Helicòpter del SEMAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un operari va resultar ahir ferit després de caure des d’un balcó mentre feia tasques de pintura a la façana d’un habitatge de Salardú. Els serveis d’emergències van rebre la trucada d’avís cap a les 9.05 hores i fins al lloc va acudir una dotació de Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va fer el trasllat a l’hospital de Vielha. Segons fonts d’emergències, el treballador va caure des d’una altura d’uns tres metres quan es trobava en un balcó i va cedir una barana de fusta. L’home es va fer diverses fractures però la seua vida no corria ahir cap perill. Va ser hospitalitzat al centre sanitari de Vielha.

L’últim precedent d’un accident laboral greu a Ponent va ser el 7 de setembre passat, quan un home de 70 anys va resultar ferit en una granja de la localitat d’Ossó de Sió, a l’Urgell. En aquella ocasió, els fets van succeir poc després de les sis de la tarda en una explotació situada a l’entrada del municipi. Pel que sembla, l’home es trobava treballant dalt d’un carro elevador quan, per causes que es desconeixen, es va desequilibrar i va caure a terra des d’una altura d’uns cinc metres. Va resultar ferit greu.

Entre el gener i el juliol d’aquest any s’han registrat un total de 3.651 accidents laborals a la província de Lleida. La majoria van ser lleus, però tres van resultar mortals.

tracking