SEGRE

INFRAESTRUCTURES OBRES

Talls fins al 12 d'octubre a la C-14 per les obres de Tres Ponts

Els operaris donaran pas alternatiu de dilluns a divendres

La calçada s’ampliarà fins als 10 metres amb un mur a la zona propera al Segre.

La calçada s’ampliarà fins als 10 metres amb un mur a la zona propera al Segre.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres per millorar la seguretat a la C-14 entre Organyà i l’accés a Montant de Tost al congost de Tres Ponts obligaran a fer talls de trànsit diaris a partir d’avui i fins al 12 d’octubre. Els treballs per eixamplar la plataforma afectaran un dels dos carrils durant gairebé un mes i operaris donaran pas alternatiu durant tota la jornada laboral. Serà la primera afectació important per a la circulació des que van començar les obres al novembre.

Els talls, entre els punts quilomètrics 163,2 i 166,5, seran de dilluns a dijous entre les 8.00 i les 20.00 hores. Els divendres seran menors, de les 8.00 a les 15.00 perquè “l’afectació de la mobilitat típica del turisme de cap de setmana sigui la mínima”. L’actuació, van apuntar, consisteix a ampliar la calçada fins als 10 metres d’ample, mantenint dos carrils (un per sentit), de 3,5 metres i voral d’1,5 metres. Per aconseguir-ho és necessari construir un mur de contenció de 100 metres de longitud per 1,5 metres d’ample i cinc trams més de voladís de dos metres d’ample.

La restricció del pas serà menor en divendres per afectar el mínim possible a la circulació de turistes

Un altre punt on també serà necessari desviar la circulació és un túnel ja existent d’uns 50 metres de longitud per tal d’eixamplar-lo.

tracking