SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Demanen 2 anys de presó per a tres homes acusats de robar un saxòfon

Fiscalia diu que van intentar vendre’l per 125 €

El judici es va celebrar ahir al jutjat penal 1 de Lleida.

El judici es va celebrar ahir al jutjat penal 1 de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia va sol·licitar ahir sengles condemnes de dos anys de presó per a tres lleidatans acusats de robar un saxòfon valorat en 499 euros. Un quart acusat s’enfronta a una petició d’un any de presó per un delicte de receptació perquè, segons el Ministeri Públic, va intentar vendre el saxo en una botiga de segona mà per 125 euros. Es dóna la circumstància que els quatre acusats estan empresonats al Centre Penitenciari Ponent per altres robatoris. El judici es va celebrar ahir al jutjat penal número 1 de Lleida.

Un quart acusat s’enfronta a una petició d’un any de presó per un delicte de receptació

Els fets van tenir lloc el dia 6 de gener del 2016 quan algú va robar l’instrument de l’interior d’un cotxe estacionat al carrer Mossèn Reig, a la zona del Clot de la capital del Segrià.

Un dels acusats va enganyar el president d’una comunitat de veïns perquè li donés les claus que havien recuperat d’un inquilí, segons l’acusació pública. Posteriorment, sempre segons la versió de la Fiscalia, tres dels acusats es van posar d’acord amb un quart home perquè vengués el saxòfon en una botiga de segona mà del carrer Neptú, al barri de la Mariola.

Només un dels tres acusats va reconèixer haver sostret la peça, valorada en 499 euros, i va dir que només ell era l’autor. Els altres dos imputats pel robatori ho van negar i fins i tot un d’ells va carregar contra el jove que va reconèixer els fets. “Va voler venjar-se perquè ens havíem barallat”, va afirmar. Per la seua part, l’acusat del delicte de receptació va assegurar que no sabia que l’objecte era robat i que, per aquest motiu, no li va importar facilitar-li el DNI a l’amo de la botiga de segona mà. Els lletrats dels quatre acusats van demanar l’absolució per falta de proves. El judici va quedar vist per a sentència.

tracking