SEGRE

INICIATIVES EMPRENEDORS

Guissona obre un 'coworking' a l'entrada de la població

Amb capacitat per a quinze professionals

Sònia Esteve, la promotora del local de ‘coworking’.

Sònia Esteve, la promotora del local de ‘coworking’.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guissona compta des d’aquesta setmana amb un espai coworking, un local de 215 metres quadrats en el qual professionals de diferents sectors podran desenvolupar els seus projectes, segons els promotors de l’experiència. El centre disposa d’una sala polivalent per portar a terme activitats de grup com classes dirigides, tallers o reunions i, d’altra banda, compta amb un espai compartit de treball en el qual els usuaris podran desenvolupar les seues tasques professionals i crear sinergies amb la resta d’usuaris.

L’espai coworking ofereix també la possibilitat de llogar despatxos individuals disponibles durant les vint-i-quatre hores.

Segons va explicar la responsable de l’espai, Sònia Esteve, es tracta d’una oportunitat per abaratir costos empresarials, per trobar un lloc on iniciar un negoci o bé per tenir el mateix espai professional en el cas dels que treballen des de casa. De moment, explica que ja són sis les persones que s’han instal·lat al local.

L’espai polivalent de Guissona té capacitat per acollir prop de quinze professionals i pot donar cabuda a fins quaranta usuaris a les seues dependències.

tracking