SEGRE

MUNICIPIS ENTITATS

Sant Antolí vota si cedeix el local social a l'ajuntament

La gestió del bar i els horaris divideixen els setanta socis

El local social de L’Amistat és entre els Hostalets i Sant Antolí.

El local social de L’Amistat és entre els Hostalets i Sant Antolí.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Sant Antolí, nucli agregat de Ribera d’Ondara, es plantegen la cessió de la gestió del bar del local social L’Amistat al consistori. Des de fa un temps, el bar restaurant de l’entitat només obre al matí fins a les 15.00 hores i no disposen d’aquest servei a les tardes, la qual cosa ha creat malestar. Tanmateix, l’entitat, amb uns setanta socis, té altres problemes com la dinamització del local social, el manteniment o les reformes que requereix la sala i la teulada de l’edifici social. Tot plegat ha portat que els socis s’hagin posicionat en dos bàndols. Uns volen seguir mantenint la gestió de l’edifici, mentre que altres plantegen una cessió al consistori per a vint o vint-i-cinc anys i que sigui l’ajuntament el que s’encarregui de negociar les millores, el manteniment del local i la problemàtica que hi ha amb el bar restaurant.

Dissabte vinent, durant tota la jornada, se sotmetrà a votació entre els socis el futur de l’entitat. El local social de L’Amistat compta amb aproximadament vuit-cents metres quadrats de superfície entre el bar i la sala d’actes. El van finançar fa més de mig segle els veïns d’Hostalets, Sant Antolí, Pomar i Briançó, quatre petites localitats situades en un diàmetre de poc més de quatre quilòmetres.

L’Amistat la van finançar fa més de cinquanta anys els veïns de Sant Antolí, Hostalets, Pomar i Briancó

Des que es va construir, aquest local ha estat el centre de l’activitat local tant a nivell de festes com també pel que fa a les reunions, actes culturals, trobades dels veïns i fins i tot seu d’activitats socials i lúdiques. També és el punt de trobada natural dels veïns de Ribera d’Ondara a la capital i del municipi de Talavera.

tracking