SEGRE

Troben viu el boletaire perdut durant 5 dies al Pirineu

Presenta símptomes de deshidratació i insolació

Voluntaris ahir al dispositiu de recerca del boletaire perdut entre l’Alt Urgell i el Solsonès.

Voluntaris ahir al dispositiu de recerca del boletaire perdut entre l’Alt Urgell i el Solsonès.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han comunicat aquest dissabte al migdia que un home ha trobat viu el boletaire de Guissona de 70 anys desaparegut des de feia 5 dies a la zona de Fígols i Alinyà, a l'Alt Urgell. El boletaire va desaparèixer el passat dimarts al migdia i l'han trobat aquest dissabte amb símptomes de deshidratació i insolació a la zona de la Rasa d'Odèn.

Avui es complien cinc dies de la desaparició de Narcís Cisquella, un veí de Guissona de 70 anys, que es va desorientar dimarts a la tarda mentre buscava bolets a Fígols i Alinyà, a l’Alt Urgell. Un ampli dispositiu de recerca amb dotze vehicles de Bombers, els GRAE i un helicòpter amb càmera tèrmica, a més de l’helicòpter, cinc vehicles i les unitats canines i de muntanya dels Mossos el va estar buscant intensament. També quatre vehicles i l’equip de drons dels Agents Rurals.

Voluntaris de la Segarra també van participar en la recerca Un total de quaranta voluntaris de la Segarra, entre ells els alcaldes de Sant Guim de la Plana, Guissona, Torrefeta i Florejacs i Sanaüja, i també el rector d’aquestes poblacions, els bombers voluntaris i ADF de la Segarra es van desplaçar ahir fins a la muntanya d’Alinyà, situada al costat de Cambrils, per buscar el boletaire ja trobat de Guissona. També hi havia la dona i dos fills de Narcís Cisquella. Els voluntaris van quedar a les vuit del matí a Cambrils i van ascendir en cotxes 4x4 fins a la muntanya d’Alinyà, on està situat el centre de control. A les cinc de la tarda es va donar per conclosa la recerca dels voluntaris. En aquest dispositiu van participar també grups de bombers que guiaven els voluntaris i dos helicòpters que seguien les evolucions i situaven els que participaven en els treballs perquè no s’extraviessin.

tracking