SEGRE

Desmantellada una plantació de marihuana a Mollerussa

La Policia Nacional va localitzar un centenar de plantes a quatre hivernacles d’una finca ramadera i va detenir una persona

Plantes de 'maria' en una finca de Mollerussa.

Desmantellada una plantació de marihuana a MollerussaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació de marihuana ubicada en una finca ramadera de més de 12.000 metres quadrats del terme municipal de Mollerussa, al Pla d’Urgell. L’operació es va iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana, que va alertar que de la finca, en la qual no hi havia cap animal, emanava una intensa olor de 'maria', segons ha explicat aquest dimarts la policia.

En realitzar la inspecció, els agents van comprovar que des de l’exterior es podia observar plantes de marihuana en un hivernacle a punt de ser recollides. Algunes medien gairebé 3 metres d’altura. Finalment, la policia va localitzar quatre hivernacles i va aprehendre 100 plantes i gairebé cinc quilos de marihuana en fase d’assecatge.

A més, va detenir el propietari de la finca. Segons la policia, el detingut habia comprat la instal·lació ramadera i l’havia desarmat per col·locar els quatre hivernacles.

L’operació ha estat realitzada per agents de la Udyco de la comissària provincial de Lleida.

tracking