SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Tàrrega prepara la 19 Fira del Medi Ambient

Excursions per conèixer l’entorn - Durant la presentació de la fira, que va tenir lloc ahir, es va explicar que en el certamen també s’ha organitzat una sortida per conèixer l’entorn natural de Granyena, on s’alliberaran espècies autò ...

Excursions per conèixer l’entorn - Durant la presentació de la fira, que va tenir lloc ahir, es va explicar que en el certamen també s’ha organitzat una sortida per conèixer l’entorn natural de Granyena, on s’alliberaran espècies autò ...SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 19 Fira del Medi Ambient de Tàrrega, que se celebrarà el 6 i 7 d’ocubre, potenciarà la gastronomia ecològica, de proximitat i de qualitat donant a conèixer petits productors agroalimentaris del territori amb maridatges i demostracions culinàries. La coneguda cuinera Ada Parellada serà l’encarregada d’inaugurar el certamen i durant els dos dies, l’esdeveniment acollirà uns vuitanta expositors amb les últimes novetats en productes relacionats a afavorir el medi ambient.

El consell de l’Urgell donarà el tret de sortida a la campanya per millorar la recollida de residus orgànics i potenciar la reutilització de residus, en especial el plàstic.

L’ajuntament presentarà l’acció de millora mediambiental en el curs dels rius Ondara i Cercavins, en trams de 12 i 3,3 km, respectivament.

tracking