SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Detingut per una plantació de 'maria' en una granja a Mollerussa

Un veí de la capital del Pla d’Urgell que havia comprat la finca per col·locar quatre hivernacles de cultiu || La forta olor el va delatar i van decomissar cent plantes

Vista de les plantes de marihuana intervingudes a la finca ramadera de Mollerussa dimecres passat, 19 de setembre.

Vista de les plantes de marihuana intervingudes a la finca ramadera de Mollerussa dimecres passat, 19 de setembre.POLICÍA NACIONAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un veí de Mollerussa per gestionar una plantació de marihuana en una granja de bestiar a la capital del Pla d’Urgell. Segons van informar ahir fonts policials, l’arrest es va produir el 19 de setembre passat i es tracta d’un home de cinquanta anys i de nacionalitat espanyola.

L’operació es va iniciar després que els agents rebessin informació ciutadana respecte a una finca ramadera, de més de 12.000 metres quadrats, de la qual emanava una intensa olor i en què no hi havia cap presència animal.

El detingut havia comprat la granja i n’havia preparat una part per col·locar quatre hivernacles semicoberts on conreava les plantes de marihuana. Durant l’operació, agents de la Udyco de Lleida van intervenir un centenar de plantes i gairebé cinc quilos de marihuana en la fase d’assecatge. Després de rebre l’avís ciutadà, van fer una primera inspecció i van veure un dels hivernacles amb plantes a punt de ser collides, algunes de les quals de gairebé tres metres d’altura.

Les plantes intervingudes es conreaven a terra, cosa que permetia l’accés complet i sense restriccions a un reg d’embassada dels bancals de les plantes, per la qual cosa necessitaven poc manteniment. Aquest tipus de cultiu permetia al detingut reduir el cost de la instal·lació i augmentar el benefici amb la venda a tercers. La investigació continua oberta per intentar localitzar el comprador de la marihuana, mentre que l’arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutjat.

tracking