SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un veí de Torrefarrera de 45 anys al bolcar amb el tractor

L’home va quedar atrapat sota el vehicle quan treballava en una finca de la partida Camp-rodó || Quart accident mortal d’aquest tipus aquest any a Lleida

Imatge del tractor bolcat ahir a la finca de la partida Camp-rodó, entre Torrefarrera i Lleida.

Imatge del tractor bolcat ahir a la finca de la partida Camp-rodó, entre Torrefarrera i Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Torrefarrera de 45 anys va morir ahir a primera hora de la tarda al bolcar amb el tractor que conduïa quan treballava en una finca agrícola situada entre Lleida i Torrefarrera, a la partida Camp-rodó de l’Horta. L’home mort és Omar Touray. Mossos i serveis d’emergència van rebre a les 13.58 hores l’avís de l’accident laboral. Malgrat la ràpida intervenció no van poder fer res per salvar la vida del tractorista, que va morir pràcticament a l’acte.

El tractor es va desequilibrar en un camí i va caure per un desnivell. S’investiga si estava activada la barra antigir del vehicle. Fins al lloc del succés es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La Unitat d’Investigació de la policia catalana de la comissaria de Lleida ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies.

El veí de Torrefarrera és la quarta víctima mortal d’accident de tractor d’aquest any a les comarques de Lleida. El passat 22 d’agost va morir un veí de Torrelameu de 53 anys en un accident similar.

També a l’agost, concretament el dia 3, va morir un nen de 5 anys a Albesa al caure del tractor en el qual anava i que conduïa el seu oncle, que ha estat imputat per un delicte d’homicidi per imprudència i un altre contra la seguretat en el trànsit al no tenir cap tipus de carnet per conduir vehicles agrícoles.

El primer accident mortal d’aquest tipus el 2018 es va produir a l’abril, quan va perdre la vida un veí de la Curullada de 83 anys al tenir un accident amb el tractor en un camí entre aquest poble i Tordera, tots dos nuclis de Granyanella, a la Segarra. Divendres de la setmana passada també va resultar ferit greu un veí de Vilanova de Bellpuig de 50 anys al tenir un accident amb el seu tractor a Castellnou de Seana. Va ser evacuat en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

tracking