SEGRE

MUNICIPIS RESIDUS

Sanció a un comerç de Tàrrega per tirar residus fora del contenidor

Els residus que es van deixar fora del contenidor a Tàrrega.

Els residus que es van deixar fora del contenidor a Tàrrega.A.T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Tàrrega ha denunciat un establiment comercial per incomplir l’ordenança municipal de recollida de residus, perquè dimarts es van detectar nombroses restes de plàstic i cartró al carrer. Les escombraries es trobaven al costat de l’illa de contenidors de l’avinguda de Catalunya. Val a destacar que quan es va detectar la presència d’aquests residus els agents van comprovar que els dipòsits no estaven plens i que era possible dipositar les escombraries a dins i que per tant va ser un “acte incívic”, segons van informar ahir des del consistori.

Operaris de la brigada municipal van retirar les restes i van deixar el carrer net i alhora la Policia Local va intentar trobar el responsable dels fets, un establiment comercial de la zona, i els van informar de la denúncia.

L’ordenança preveu sancions de fins a 750 euros per aquest tipus d’infraccions i l’ajuntament de la capital de l’Urgell va recordar ahir els veïns que les escombraries s’han de tirar dins dels contenidors i que deixar-les fora és una “acció d’incivisme que embruta l’espai públic”.

D’altra banda, a Tàrrega hi ha un conveni amb Cartaes per recollir els cartrons dels comerços i el consistori ha impulsat recentment una campanya de civisme perquè els residus voluminosos (mobles, bàsicament), es dipositin a la deixalleria municipal.

tracking