SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

AMPLIACIÓ. Mor un motorista de 46 anys en una sortida de via a Torres de Segre

La víctima, veïna de la localitat, va xocar contra un arbre al camí d’Utxesa || Un veí de Guissona acaba hospitalitzat al col·lidir contra una façana

Vista del camí de Torres de Segre a Utxesa, on ahir es va produir l’accident mortal.

Vista del camí de Torres de Segre a Utxesa, on ahir es va produir l’accident mortal.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 46 anys va morir ahir al sortir de la via al camí que uneix Torres de Segre i Utxesa. El Servei Català de Trànsit va informar que els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 7.37 hores. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el conductor de la moto, I.N.M., va perdre el control del vehicle i va acabar xocant contra un arbre. A causa de la col·lisió, l’home va morir. Es tracta d’un veí de Torres de Segre. A banda de quatre patrulles dels Mossos, fins al lloc del sinistre es van desplaçar dos ambulàncies del SEM, que no van poder fer res per salvar la vida del motorista accidentat.

D’altra banda, una persona va resultar ferida en una col·lisió per encalç entre dos vehicles al quilòmetre 229 de l’N-260 a la Seu d’Urgell. Els Mossos d’Esquadra van establir pas alternatiu durant mitja hora amb retencions en direcció Lleida.

Dos persones van resultar ahir ferides en sengles accidents a l’N-260 a la Seu i Montferrer

D’altra banda, a Montferrer i Castellbò, també a la carretera N-260, es va produir una col·lisió lateral entre dos motos en el quilòmetre 245 d’aquesta carretera. Un dels conductors va resultar ferit lleu i l’altre, il·lès. Així mateix, a Guissona, el conductor d’un vehicle va ser evacuat a l’hospital d’Igualada al xocar contra una façana a l’avinguda de la Generalitat de Catalunya.

D’aquestes víctimes, set eren motoristes, per sota dels deu conductors de moto o acompanyants que van morir per aquestes dates l’any passat. Un dels col·lectius vulnerables pels quals Trànsit ha iniciat diverses campanyes de prevenció i formació. Val a destacar que només el mes de setembre s’han registrat quatre accidents mortals a Ponent, el doble que l’any passat.

A falta d’un dia per tancar el mes, quinze persones han mort en accidents a les carreteres lleidatanes des del mes de juliol passat, quatre més que les registrades en els mateixos mesos d’estiu de l’any passat, amb l’agost com a especialment tràgic, amb dotze morts en set sinistres, tres dels quals múltiples.

Augmenten les víctimes mortals, amb 33 morts a Ponent

Les víctimes mortals a la carretera a les comarques de Ponent continuen a l’alça. Amb l’últim sinistre ocorregut ahir a Torres de Segre s’eleven a 33 les persones que han mort per accidents de trànsit en el que va d’any a la província, dos més que en el mateix període de l’any passat.

tracking