SEGRE

INVESTIGACIÓN

ERC anuncia una moció de censura si Reñé no s'aparta de la Diputació durant el procediment judicial

Considera que l’òrgan provincial "ha de preservar la seua imatge institucional després del succeït aquesta setmana"

ERC amenaça amb una moció de censura si Reñé no s'aparta de la Diputació durant el procediment judicial

ERC amenaça amb una moció de censura si Reñé no s'aparta de la Diputació durant el procediment judicialLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els líders d’Esquerra Republicana a Lleida han demanat aquest matí al president de la Diputació, Joan Reñé, que doni "un "pas al costat" mentre dura tot el procediment judicial en el qual ell i diversos alts càrrecs del PDeCAT i empresaris de Lleida estan sent investigats per presumptes pagaments irregulars per al finançament de CDC. "No demanem la seua dimissió", ha assegurat Jaume Gilabert, cap del grup d'ERC a la Diputació, "sinó que faci un pas al costat mentre duri tot el procés". De tota manera, Gilabert ha deixat clar que "si ell i els alts càrrecs que estan sent investigats no fan un pas al costat, ens plantejarem mesures dràstiques com una moció de censura". El motiu d’aquesta demanda ve perquè la formació considera que "la Diputació no pot continuar com si no hagués passat res i ha de preservar la seua imatge institucional després del que ha succeït aquesta setmana", per la qual cosa conviden Reñé a que faci un "pas al costat".

Per la seua part, el president d’ERC a Lleida, Carles Comes, ha demanat a la delegació nacional del PDeCAT "que ajudi a la seua delegació a Lleida per fer que els investigats donin aquest pas al costat", tot i que ha assegurat que "si finalment Reñé no és processat, no posarem cap objecció perquè torni a les seues tasques com a president de la Diputació". El que no poit ser, ha dit Comes, és que mentre duri aquest procés judicial "l’òrgan provincial estigui cada dia en dubte".

tracking