SEGRE

Detingut per agredir amb un ganivet l'empleat d'un local de lleure a Andorra

Andorra la Vella

Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia andorrana va detenir diumenge un home de 30 anys per agredir amb un ganivet de cuina un empleat d’un local de lleure al Pas de la Casa. Segons l’informe policial, els fets van tenir lloc de matinada, a les 3.35 hores, quan es va requerir la presència policial per una alteració de l’ordre públic a l’interior d’un establiment. Un dels empleats va resultar ferit a la cara amb una arma blanca, concretament un ganivet de cuina amb una fulla de 20 centímetres. L’autor va fugir després de l’agressió. Tanmateix, els agents van poder arrestar-lo gràcies a la descripció facilitada pels testimonis. La víctima va necessitar setze punts de sutura per la ferida a la cara, a més de patir un traumatisme al maxil·lar i a la zona lumbar.

D’altra banda, dijous la policia andorrana va detenir un altre home de 58 anys per amenaçar el treballador d’un restaurant amb una arma de foc històrica. Els fets van ocórrer en un bar d’Andorra la Vella i el detingut va ser acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la llibertat. Així mateix, a començaments de la setmana passada, un altre individu va ser detingut per maltractar la seua parella en un centre comercial de la capital andorrana.

A l’arribar al lloc, la víctima va explicar als agents que patia des de feia anys una situació de maltractament físic i psicològic per part del seu company sentimental i que aquest era un episodi més.

tracking