SEGRE

MUNICIPIS REFORMES

Torres de Segre vianalitzarà i urbanitzarà el centre històric

Més de 135.575 euros per millorar-ne la imatge i fer-lo més segur

El centre històric que l’ajuntament preveu convertir en zona de vianants a principis d’any.

El centre històric que l’ajuntament preveu convertir en zona de vianants a principis d’any.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torres de Segre ha donat llum verda al projecte per urbanitzar i convertir en zona de vianants el centre històric de la població, on es troba l’església, l’ajuntament, el centre cívic i diversos equipaments de serveis, una actuació que costarà 135.575 euros, segons va explicar l’alcalde, Joan Carles Miró. El consistori compta amb subvencions de la Diputació per sufragar aquesta despesa.

L’objectiu és unificar el paviment, posar-lo tot en un mateix nivell i donar una millor imatge a aquesta zona de la localitat que es troba en alguns punts molt degradada. D’altra banda, l’alcalde va afegir que, d’aquesta manera, també es vol aconseguir que els vehicles hagin de disminuir la marxa ja que, a l’actualitat, alguns passen a velocitats excessives. L’àrea que es convertirà en zona de vianants és a l’entrada del poble tot just passar el pont i en un dels espais més emblemàtics de la localitat.

El projecte, que s’abordarà el mes de gener del 2019, té el suport de tota la corporació

L’ajuntament, tant l’equip de govern de PDeCAT i PSC, com l’oposició ERC, han recolzat aquest projecte, que està en informació pública amb la finalitat que pugui ser licitat abans que finalitzi aquest any i s’abordi el gener del 2019.

tracking