SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Bolca un camió que transportava fruita a la C-12 al seu pas per Maials

Xoquen cinc cotxes a l’autovia al Pla

Les caixes de mandarines que portava el camió sinistrat es van carregar a un altre tràiler.

Les caixes de mandarines que portava el camió sinistrat es van carregar a un altre tràiler.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió que transportava mandarines va bolcar ahir a primera hora del matí a la carretera de l’Eix de l’Ebre al seu pas per Maials. L’accident va tenir lloc al quilòmetre 106 de la carretera C-12. El conductor va resultar il·lès, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar dos dotacions fins al lloc dels fets. Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van tallar un dels dos carrils i van donar pas alternatiu, cosa que va originar algunes retencions. Fins al lloc també es va desplaçar un altre tràiler, en el qual es va carregar la mercaderia que portava el camió sinistrat.

D’altra banda, una col·lisió en la qual es van veure cinc vehicles implicats va provocar fins a cinc quilòmetres de retencions ahir a la tarda a l’autovia A-2 a l’altura de Fondarella i en direcció a Lleida, segons va informar Trànsit. El sinistre es va produir a les 18.43 hores i dos persones van resultar ferides lleus, segons van informar des de Bombers. La col·lisió va obligar a tallar un dels dos carrils fins passades les 20.00 hores. D’altra banda, Trànsit va apel·lar a la prudència dels conductors i va demanar extremar la precaució a la carretera en el marc d’un llarg cap de setmana en què es preveu una elevada mobilitat, amb motiu del pont del Pilar. Des de Trànsit van alertar que el factor humà és present en bona part dels accidents i va demanar una actitud prudent i segura en els desplaçaments de conductors i acompanyants. Fins al 9 d’octubre, han mort a les carreteres catalanes 154 persones en 129 accidents mortals.

Trànsit recomana prudència al volant amb l’elevada mobilitat que es preveu durant el pont

A les comarques de Lleida, preveuen que principalment es puguin registrar cues a les carreteres al seu pas per l’Alt Urgell com són la C-14, l’N-145 i l’N-260.

tracking