SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Cervera renova el carrer Victòria, una de les artèries de la ciutat

La Paeria ja estudia una reforma d’aquest nus de comunicació

El carrer Victòria, que l’ajuntament de Cervera es planteja remodelar.

El carrer Victòria, que l’ajuntament de Cervera es planteja remodelar.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera ha iniciat els estudis per remodelar el carrer Victòria, una de les principals artèries de comunicació on conflueixen l’entrada per les carreteres de Guissona i Agramunt. Separa històricament Cervera en dos parts coincidint amb el pas de la via del tren que diferencia la part històrica de la zona d’expansió de la ciutat. L’alcalde, Ramon Royes, va explicar que juntament amb la remodelació del passeig Jaume Balmes, seran les dos últimes grans obres del mandat. Reconeix que es tracta d’un punt molt complex ja que el carrer es fa més estret just on conflueix amb l’avinguda de Catalunya, en especial pels girs que han de fer els camions en aquest punt, on es troba l’únic semàfor de l’interior de la ciutat. De fet, els anteriors consistoris havien presentat sense èxit estudis per remodelar aquest nus de comunicacions.

Segons l’alcalde, la proposta planteja reduir l’ample dels carrils i donar un espai més ampli al pas de vianants. Al seu torn, a la part alta del carrer, on es troba Prat de la Riba, al costat de la via del tren, planteja la creació d’una petita plaça. La proximitat del pàrquing gratuït de les sitges del Senpa facilita l’estacionament dels vehicles, tot i que la zona mantindria els estacionaments de càrrega i descàrrega.

Segons afirma l’alcalde Royes, el projecte és viable una vegada s’ha desencallat amb la Generalitat l’ús de l’espai de pàrquing del Senpa que permetrà pavimentar i posar-hi il·luminació.

tracking