SEGRE

TERRITORI PROMOCIÓ

Aran s'uneix a la xarxa de destins turístics intel·ligents de l'Estat

Per crear un nou model sostenible que potencia la innovació

La reunió amb la ministra de Turisme aquest setmana.

La reunió amb la ministra de Turisme aquest setmana.C.G.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Val d’Aran s’ha adherit a la xarxa de Detinacions Turístiques Intel·ligents, així com Castelldefells, Lloret de Mar i Salou, a Catalunya, que formen part d’aquesta nova xarxa que componen setanta localitzacions de tot l’Estat. Precisament, la conselhèra de Turisme, Anna Díaz, va assistir dijous a la reunió convocada per la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, per a la seua presentació.

La Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI) inclou àrees que promouen un nou model turístic que fomenta la sostenibilitat, l’accessibilitat, la col·laboració publicoprivada, la innovació, la tecnologia i treballar amb un enfocament de cohesió territorial i d’integració.

Per a la consellera de Turisme del Conselh Generau, entrar a formar part d’aquesta xarxa significa tenir accessos a totes les dades d’ocupació turístiva que maneja el ministeri de Turisme que permetran a Torisme Val d’Aran afinar estratègies per millorar l’oferta turística de la vall i oferir dades completes pel que fa a l’oferta i rellançar el turisme com a motor econòmic d’Aran.

tracking