SEGRE

MICOLOGIA INICIATIVES

Desenes de veïns pleguen fins a 70 tipus de bolets i els exposen

En el marc de la 24a edició de les jornades gastronòmiques

L’exposició dels bolets que van trobar els cinquanta veïns que van participar en l’excursió.

L’exposició dels bolets que van trobar els cinquanta veïns que van participar en l’excursió.J.LL.FARRERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Uns cinquanta veïns de la comarca de l’Alta Ribagorça van participar ahir en una excursió per caçar bolets que van organitzar el consell i el club excursionista del Pont de Suert. Els participants van poder conèixer de prop diferents espècies de bolets i a la tarda es va inaugurar una exposició a la casa Cotori de la capital de l’Alta Ribagorça amb tota la recol·lecció, que estarà oberta fins avui. El president del consell, Josep Lluís Farrero, va explicar que els assistents a l’excursió van trobar bolets de fins a setanta varietats diferents.

Aquesta és una de les activitats que s’han organitzat en el marc de la 24 edició de les jornades gastronòmiques, que van començar el 5 d’octubre. Durant els caps de setmana d’aquest mes set restaurants de la comarca ofereixen menús especials elaborats amb productes autòctons i en els quals els bolets són els protagonistes dels plats.

Set restaurants de la comarca participen en la iniciativa per promocionar aquest producte autòcton

Les jornades es van presentar a finals del mes de setembre amb un un maridatge de vins dels cellers de Costers del Segre amb aquest producte autòcton de l’Alta Ribagorça. Val a recordar que a l’edició anterior d’aquestes jornades es van oferir més d’un miler de menús, aproximadament.

tracking