SEGRE

En manté l'alerta per inundacions

Cinc carreteres estan tallades i es dóna pas alternatiu a l’N-240 a Lleida

El riu Ondara al seu pas per Tàrrega aquest dilluns.

Protecció civil manté l'alerta per inundacionsSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del pla d’emergències per inundacions a Catalunya, l'Inuncat, ja que, tot i que les pluges han començat a remetre, els cabals dels rius afectats són molt elevats.

Els Bombers de la Generalitat controlen l’augment del cabal del riu Sió a les Oluges i a Sant Guim de Freixenet, a la Segarra, per les pluges de les últimes hores. El riu Ondara al seu pas per Tàrrega també baixa amb rubinada, mentre que el temporal també provoca que aquest dilluns s’hagi de donar pas alternatiu a l’N-240 al terme municipal de Lleida, entre els punts quilomètrics 99 i 98,5, a l'altura del parc de les Basses, per inundació de la calçada, i està tallada l'LV-3341 a Barbens, al Pla d'Urgell (més informació del trànsit).

Els aiguats també tallen diveres carreteres de la Diputació de Lleida: LV-1003 entre Sant Guim de Freixenet i l'N-141f; LV-1005 entre Sant Guim de Freixenet i Sant Ramon; LV-3341 entre Bellpuig i Tornabous; N-141f, a la rotonda de la C-25 a Cervera.

Des de l’inici de l’episodi de pluges aquest diumenge, a les 14 hores els Bombers de la Generalitat han atès ja 840 avisos pel temporal, dels quals 39 a la regió d'emergències de Lleida.

Pel que fa als registres de precipitació, molts punts superen els 100 litres per metre quadrat. Per exemple, a Port del Comte s'arriba als 136, segons el Servei Meteorològic de Catalunya.

Ahir el temporal de pluges i fortes ratxes de vent va causar tall de llum a Lleida i diverses inundacions

Les Oluges, a la Segarra, aquest dilluns al matí.

Alerta per la crescuda dels rius a la Segarra i l'UrgellXavier Santesmasses

El riu Ondara al seu pas per Tàrrega aquest dilluns al matí.

El riu Sió es desborda a la SegarraSEGRE TÀRREGA

tracking