SEGRE

SUCCESSOS INCIDENT

Presumpta agressió per llaços grocs a Torrefarrera

Una dona denuncia que la van atacar al crit de “moriràs espanyola” i va ser atesa al CAP || Ha sol·licitat una ordre d’allunyament

Els agressors li van causar esgarrapades a l'espatlla i l'avantbraç.

Els agressors li van causar esgarrapades a l'espatlla i l'avantbraç.ELMÓN.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de Torrefarrera va haver de ser atesa al CAP Prat de la Riba de Lleida per contusions a l’espatlla, l’avantbraç i la zona dorsal després que suposadament fos agredida per posar llaços grocs divendres a la matinada. Els fets van ocórrer a prop de les dos de la matinada quan la víctima, que estava acompanyada de deu persones més, va ser increpada i amenaçada per tres veïns més.

Els suposats agressors, un pare, una mare i el seu fill, van agredir presumptament la dona causant-li lesions en diferents parts del cos per les quals va haver de ser atesa pels sanitaris. Així mateix, li van etzibar insults com “ja la rebentaré jo” i li van dir que “moriràs sent espanyola”.

Ja havia denunciat al gener un dels presumptes atacants per “agressions feixistes”

Segons va explicar la víctima a ElMón.cat, “vam anar a penjar llaços tan tard perquè no volíem problemes i pensàvem que a aquestes hores estarien dormint”, encara que “des d’un balcó ens van començar a cridar i a insultar”.

Pocs minuts després, els presumptes agressors, un pare, una mare i el seu fill, “van anar contra mi perquè al gener ja vaig interposar una denúncia contra el noi, també per una agressió feixista”. “Els meus companys me’ls intentaven treure de sobre però em van estripar la camisa i em van agredir fins a fer-me sang”, explica la dona. L’informe mèdic especifica “esgarrapades” a la clavícula, l’espatlla i l’avantbraç, així com lesions a la zona dorsal i dolor a la columna vertebral. “Els dolors són molt forts i quan se’m passa l’efecte dels medicaments augmenten”, va explicar.

La víctima, de 38 anys, va denunciar els fets davant dels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per aclarir els fets. En aquest sentit, la dona va sol·licitar una ordre d’allunyament davant de la policia perquè “tinc molta por i ja he patit altres agressions per part d’aquesta família”.

En aquesta línia, fonts properes al cas van explicar que “es tracta d’una família conflictiva que ja ha protagonitzat actes similars i els veïns temen que es pugui produir algun episodi més”.

tracking