SEGRE

ENTITATS VENDA

La votació per decidir el futur de l'Ateneu de Linyola, el dia 3

Podran participar-hi els 172 socis i escollir entre tres ofertes

L’última assemblea que va celebrar l’Ateneu.

L’última assemblea que va celebrar l’Ateneu.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Ateneu de Linyola ja té data per celebrar la votació que decidirà el futur d’aquest equipament: el dia 3 de novembre. Els 172 socis actius i aportacionistas acreditats al cens podran escollir entre tres ofertes.

La primera consisteix a llogar a supermercats Spar les instal·lacions, amb una opció de compra al cap de 10 anys per un valor que ascendeix als 250.000 euros.

La segona opció va a càrrec d’un grup d’inversors, Gestió Empresarial SL, que adquiriria el local per 160.000 euros i habilitaria un indoor sports a la sala de ball.

Finalment hi ha l’opció del consistori de Linyola, que compraria l’equipament per un valor de 40.000 euros l’any 2019 i permetria als socis de l’Ateneu mantenir la concessió administrativa del cafè bar per un període de 10 a 15 anys (d’aquesta manera l’oferta final és de 180.000 euros).

La votació es durà a terme a Cal Formiguera, des de les nou del matí fins a les dos del migdia. Les bases també permetran el vot per correu. La data màxima de recepció d’aquests vots serà el mateix dissabte.

tracking