SEGRE

INCIDÈNCIES TELECOMUNICACIONS

Trenta veïns de les Borges, 4 dies sense mòbil ni internet

Dos són usuaris del servei de teleassistència, ara sense funcionar || Un camió va arrancar els cables dissabte passat

Imatge de la tanca que impedeix el pas als tècnics de Telefónica.

Imatge de la tanca que impedeix el pas als tècnics de Telefónica.M. REBULL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una trentena d’usuaris de l’avinguda de la Sardana, el carrer Marinada i Prat de la Riba de les Borges Blanques estan des de dissabte passat sense telèfon ni internet. Dos dels usuaris utilitzen el servei de teleassistència i requereixen el telèfon per al seu dia a dia. Telefónica va confirmar ahir que la incidència es manté des de dissabte quan un camió va arrancar els cables de telèfon i part d’un balcó d’aquest carrer. No obstant, van argumentar que no poden resoldre la incidència perquè els tècnics no poden accedir als cables ja que hi ha una tanca de seguretat, que va posar l’ajuntament de les Borges. “Quan es retiri la tanca, la incidència serà reparada”, van dir.

Per la seua part, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, va manifestar ahir el seu malestar ja que ningú de la companyia no s’ha posat en contacte amb el consistori per restablir el servei. Segons Mir, la tanca es va instal·lar el mateix dissabte per salvaguardar la seguretat dels veïns, “ja que el camió també va arrancar part del balcó amb un greu perill d’ensorrament”. “Si ens demanen que retirem les tanques per solucionar la incidència ho farem, és de sentit comú”, va dir.

Mentrestant, alguns dels veïns afectats denunciaven ahir la impossibilitat de traslladar a la companyia les seues queixes “perquè ningú no ens atén”, van explicar.

tracking