SEGRE

Bargalló anuncia una modificació per ampliar la futura escola d'Almenar

Les obres no s'aturaran tot i la modificació del projecte inicial

El conseller Bargalló, amb escolars d'Almenar, en un moment de la visita de les obres del nou centre.

Bargalló anuncia una modificació per ampliar la futura escola d'AlmenarÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha anunciat aquest divendres una modificació en les obres de la futura escola d’Almenar per tal que disposi de més espai per a les tasques educatives. Així ho ha avançat durant la visita als terrenys on s’està construint el nou centre, conjuntament amb l’alcaldessa d’Almenar, Maria Teresa Malla.

Bargalló ha afirmat que les obres no s’aturaran, però que arribaran a un acord amb l’ajuntament per modificar en la mesura del possible el projecte inicial per tal que l’escola tingui més espai docent i en un futur, si cal, acollir més grups.

“Aquest centre està pensat com a centre d’una línia i mitja perquè tots els estudis demogràfics actuals preveuen que pel creixement demogràfic, Almenar no necessitarà dues línies. El projecte sí que té terrenys suficients per si en algun moment fessin falta dues línies, fer una fase nova de construcció", ha explicat el conseller.

Posteriorment, Josep Bargalló s’ha traslladat a Guissona, on conjuntament amb l’alcalde Xavier Casoliva ha visitat l’Escola Mestre Ramon Estadella i Torradeflot. Després de fer un recorregut pel nou edifici –que disposa d’aula de psicomotricitat, menjador i cuina- i per la resta del centre, el conseller i l’alcalde han mantingut una trobada amb l’equip directiu.

Un moment de la visita a les obres del nou centre d'Almenar.

Bargalló anuncia una modificació per ampliar la futura escola d'AlmenarÒscar Mirón

Les obres de la nova escola d'Almenar.

Bargalló anuncia una modificació per ampliar la futura escola d'Almenar

tracking