SEGRE

CERTÀMENS AUTOMOBILISME

Firauto de Balaguer arranca amb bones perspectives de vendes

S’hi exposen avui i demà 220 vehicles de vint concessionaris

El pavelló d’Inpacsa acull el certamen.

El pavelló d’Inpacsa acull el certamen.ARIADNA SÁNCHEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Firauto de Balaguer obre avui les portes amb la presència d’una vintena d’expositors que exhibeixen uns 220 vehicles de segona mà, quilòmetre zero i gerència. La mostra, al pavelló d’Inpacsa, ha generat bones expectatives de venda entre els concessionaris, procedents la majoria de Balaguer i Lleida.

Així mateix, també destaca l’àrea del Mercat de la Ganga, amb opcions més econòmiques. També hi haurà representats altres sectors com els dels remolcs, la maquinària industrial, els complements per als automòbils, àudio i retolació.

La directora del certamen, Antonieta Martínez, va explicar que els concessionaris esperen aquest certamen al ser molt pràctic, “precisament perquè poden exposar els seus productes exclusius i facilitar la compra al visitant”, va dir. Una de les novetats d’aquest any és la instal·lació d’una exposició sota el títol Sortim, dirigida als joves que es treuen el carnet de conduir i surten de festa. La fira serà inaugurada avui per la delegada de Salut a Lleida, Divina Farreny. El certamen es tancarà demà a la nit.

tracking