SEGRE

EQUIPAMENTS TERCERA EDAT

Rialp preveu estrenar enguany deu pisos tutelats per a gent gran

Connexió de la llum i el gas i concurs per gestionar-los

La conducció per al cablatge elèctric.

La conducció per al cablatge elèctric.AJUNTAMENT DE RIALP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Rialp ultima les obres per instal·lar els serveis de llum i gas als deu pisos tutelats que s’han construït durant els tres últims anys gràcies a una aportació en vida de més de 700.000 euros dels germans Farrero d’aquesta població.

L’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, va explicar que aquesta setmana s’ha finalitzat la rasa per on passa el cablatge elèctric d’aquest equipament, “ara només hi falta la connexió”, va dir.

A més, el consistori ja disposa dels permisos per al servei del gas, les obres del qual s’executaran en les properes setmanes. L’objectiu del consistori és obrir l’equipament a finals d’any.

Per la seua banda, l’ajuntament ja redacta les clàusules del concurs per a la gestió i explotació dels deu pisos tutelats dirigits a persones de la tercera edat.

Aquest és el calendari del consistori per obrir els nous pisos. L’equipament oferirà diferents serveis per als usuaris d’aquests pisos, des de la cuina comuna (que se sumarà a la de cada habitatge) fins a la bugaderia o atenció més directa cap a la gent gran.

tracking