SEGRE

Mor un veí de Farrera al bolcar amb el dúmper que conduïa

L’accident va tenir lloc ahir a la tarda dins del poble

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Farrera de 68 anys va morir a última hora de la tarda d’ahir després que el dúmper que conduïa bolqués i quedés atrapat sota la màquina. La víctima mortal és Bernard Loughlin, d’origen irlandès i que feia molts anys que residia en aquesta localitat del Pallars Sobirà, segons van informar fonts solvents.

L’accident va tenir lloc, per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 18.49 a l’interior d’aquest petit poble del Sobirà. Pel que sembla, la màquina circulava per una baixada quan va caure per un desnivell d’uns quatre metres d’altura i va acabar bolcant. El conductor va quedar-hi atrapat. Fins al lloc van acudir diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra. Malgrat els esforços, no van poder fer res per salvar-li la vida. L’accident va tenir lloc a escassos metres de l’església del poble, segons van explicar les mateixes fonts.

Amb aquesta víctima, ja són 160 les persones que han mort en accidents de trànsit a Catalunya en el que va d’any, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Comaques de Lleida

Respecte a les comarques de Lleida, amb la d’ahir, ja són 36 les persones mortes en accidents de trànsit, dos més que en el mateix període de l’any passat. En alguns d’aquests casos, han estat accidents de tractor. Concretament, cinc persones han perdut la vida en sinistres amb maquinària agrícola. Trànsit també va recordar ahir que compta amb un servei d’atenció per als familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació sobre els tràmits i d’atenció psicològica.

tracking